Pages

Why so Sudden?

Ini adalah kelakar.

Baby ni pun cute... gambar anak sapalah agaknya yang dorang guna.


12 comments:

  1. hehehe kalau namanya sudden lee tapi gelap kan kene tukar namanya kak... jadi benggal lee

    ReplyDelete
  2. Kenapa la letak nama tu..tak pasal2 nanti jadi bahan ejekan masa dia sekolah..cute betul..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. berkongsi cerita supaya kita gelak sama-sama haha

      Delete
  4. sepet sungguh mata dia. but then sooo cumel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau chinese mata besar lain mcm pulak rupanya

      Delete
  5. memula tak faham. puas baca nama dia, baru lah faham. hahahahaa

    ReplyDelete
  6. hadoilah.. Macam tu pula reason nak bagi nama ye.. hahaha

    ReplyDelete
  7. ha ha ha ha...
    sesuka hati bagi nama.
    sian baby comel tu.

    ReplyDelete