Pages

DNA diakui

Ok...confirm ini bukan anak orang lain.  Ini anak ammi.

Hahahhaha...

Selalu ammi kalau geram dengan dia ammi cakap "gi balik rumah mak abang si Kumari tu".


Abaikanlah dinding yang penuh dengan hasil contengan tu.  Macam-macam dia lukis dan tulis kat situ.

Ni pukul 2.30 petang.  Lepas lunch & solat zuhur tau-tau dia senyap je.  Ingatkan apa projek dia dalam bilik.  Ammi masuk tengok laaaaa...tengah sedap tido.  

Tido siang pakai selimut beriya-iya ni macam tido dalam air-conditioned room.

Nampak sangat ni ANAK AMMI.

Ammi ingat lagi masa memula kahwin dulu.  Abah balik kerja hari Sabtu dalam pukul 2 gitu (kira 1st week kahwinlah ni) tengok ammi tengah tido dalam bilik berselimut penuh.  Abah ingatkan ammi demam.  

Hahhahahahah...baru dia tau perangai isteri dia.  Tido siang berselimut.

18 comments:

  1. amboi..bukan main berselimut lagi yer..mcm tido mlm dah ni.

    ReplyDelete
  2. hahaha sama pulak ye pe'el nya, saya pun kadang2 anak tertidur sendiri macam ni rasa kesian juga nak marah2 hehe

    ReplyDelete
  3. wah dahsyat jugak ni tido siang berselimut. haha

    ReplyDelete
  4. Tak panas ke anak oiii tidur siang berselimut tu...

    ReplyDelete
  5. hahahahha... itu yang dia selesa ye ammi, dah rupanya niru emaknya patutla heheheh

    ReplyDelete
  6. suka berselimutttt..
    kalo ank sy tgh tido pon blh terjaga kalo kita selimutkan dia..
    pnya la xsuke selimut.. haha

    ReplyDelete
  7. Fuhhh...berlengah panas wehhh kalau kat sini

    ReplyDelete
  8. jrg tido siang nk berselimut hehe

    ReplyDelete
  9. like mother like son., ghittuuuu ;p

    ReplyDelete
  10. Selimut tu tebal uii tak panas ke 😂
    Btw saya singgah follow sini☺️
    http://officialnasa28.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. best tidur pakai selimut, tak kira lah siang ke malam ... panas atau sejuk ... kita geng.

    ReplyDelete
  12. Sep sikit.. tabiat kita sama.. hehehe..

    ReplyDelete
  13. Wah! Ada orang lain juga ada bakat seni ni.... hehehe

    ReplyDelete
  14. Done following. Great blog!

    ReplyDelete
  15. Kalau kat hotel berselimut tak pelik tapi kat rumah siang-siang berselimut penuh memang rare hehehee...

    ReplyDelete
  16. Kalau kat hotel berselimut tak pelik tapi kat rumah siang-siang berselimut penuh memang rare hehehee...

    ReplyDelete