Pages

Kaki ke kapal?

Haritu borak-borak ngan boss ammi pasal kasut sebabnya ammi ni nak beli kasut baru.  Dia kasilah recommendation beli kasut kat mana.  Kasut ammi macam dah haus tapaknya.  Ada sekali tu tengah hujan ammi pun jalan dengan confidentnya tetiba hambikkkkk hampir tergelincir sebab hilang dah bunganya.

Sekarang ni kan ammi memang datang kerja pakai kasut sport je.  Senang nak berdiri dalam public transport.  Kasut office comel2 simpan jelah  bawah meja, guna bila diperlukan je. 

Ammi pun tunjuklah gambar ni kat boss ammi.


Ammi:  Guess kasut sapa ni?
Boss:  This one yours... the other one of course your husband.
Ammi:  You got it wrong.
Boss:  Then?
Ammi:  Its my daughter's.
Boss:  Whattttt?? Seriously??  I thought she is just standard 6.  What's her height?
Ammi:  She's 160cm now and I'm only 153cm hahahaha.

Nampak betapa mcm kapalnya kasut anak dara ammi ni.  Nanti agak-agak umur dia 18 apa agaknya size kaki dia.  Kat mana nak cari kasut dia ni nanti?


No comments:

Post a Comment