Pages

Ini terlalu jujur anakku!

Ni kisah masa MCO.  

Ammi kan jadi cikgu sepenuh masa waktu tu.  Jadi setiap hari ammi buatlah latihan untuk anak-anak ni disamping kerja-kerja online yang cikgu bagi.  

Biasanya kelas online darjah 6 untuk Kyra je yang full.  Yang Khilfi darjah 4 ni slow sikit.  


Ammi nak suruh dia buat ayat.

Sekali dia buat ayat macam tu.  Lepas tu ammi bukan je jadi garang...jadi monster terus.  

Berani-berani dia kata ammi dia ni tak penyayang ye.

Khilfi Khilfi...kenapalah kamu ni jujur sangat.  Buatlah ayat sweet2 talker sikit.

7 comments:

  1. hahahahhaha aduh kak, anak lelaki memang jujur dan tulus

    ReplyDelete
  2. ha ha ha..jujur sgt ni..adoi la.
    ok la yg darjah 6 tu full, anak aku yg darjah 6 lama tercicir, jenuh aku catch up. alasan sbb aku masuk sekolah lambat. yg form 2 tu ok. apa pun, now ok dah dua2..cuma jenuh la mummy kena jerit hari2....tu yg garang tu.

    ReplyDelete
  3. Hahaha..anak- anak zaman skrg sangat jujur dalam berkata- kata kan

    ReplyDelete
  4. SELAMAT HARI RAYA!!! Best entry ini :) done follow, follow me back.. thanks
    http://acuyuhan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. hahaa.. bebudak mmg tak reti nak menipu 😜

    ReplyDelete
  6. emak garang.. ibu penyayang
    . hehehe

    ReplyDelete
  7. bdk2 mmg jujur kak.. hahahaha

    ReplyDelete