Kepantangan betul

Semenjak sebelum bermula PKP office ammi memang tutup awal.  By 4.30 dah balik.  
Kadang-kadang kalau boss ammi rasa dia nak stayback dia "halau" je ammi balik.  Pernah ammi balik pukul 1.30pm.  Tak sempat nak zohor kat office...kita zohor kat rumah jelah.

Jadi bila takde orang dalam lift waktu ammi balik...tangan tu memanglah gatal je nak ambil gambar sendiri walaupun sama je posingnya.  

Haritu masa nak delete gambar jumpa Ya Allah..punyalah banyak gambar diruang yang sama ni.  






Baju sama kita tukar tudung je.







Memang takde kerja kan pompuan dalam gambar ni.  Bajet syok sendiri je ambik gamba sorang diri.  hahahah.

.   


6 comments:

  1. Dah lama x guna ayat Kepantangan...pantang jumpa cermin erk..sama la kita

    ReplyDelete
  2. takpe. kita syok sendiri pun kita-kita je.. bkn dgn oranglain kn. kami sini takde lift, takde cermin besar, so kadang2 OOTD jugak kat opis especially time semua dah balik.hehehe

    syoknya balik awal, kalau kami memang suka sangat la...

    ReplyDelete
  3. HAHAHAHHA... perempuan memang tak boleh nampak cermin kan ammi kan

    ReplyDelete
  4. Heheheee.... samalah pantang nampak cermin besar sebenarnya ni

    ReplyDelete
  5. ah ah...byk sunggun. he he he. aku since dah sorang2 ni, jarang & x suka sgt selfie or amik gambar sorang. sbb rasa mcm sorang2 sgt. ha ha ha..alasan. ada je kadang2 cuma x sekerap dulu.

    ReplyDelete