Seriously??

Sebut "seriously" tu dengan nada yang cukup sarcastic ye kawan-kawan.

Apa korang ingat anak nombor 2 semua anak yang bermasalah ke?? 

Asal ada je status ke quote ke pasal 2nd child ni ramai je yang post kat whatsapp group pastu tag ammi dan lain-lain yang bukan kita yang pilih untuk jadi anak ke2.  Heyyyyy..



Takpelah..takmo gaduh-gaduh merajuk-merajuk bagai walaupun kadang-kadang sentap.

Ammi mengucapkan selamat hari raya aidil adha.  Kepada yang "berkorban".. alhamdulillah.

Save journey to those yang nak balik beraya..walaupun ramai je ammi rasa dah sampai ke kampung.

3 comments:

  1. selamat menyambut hari raya aidil adha.

    ReplyDelete
  2. seriously? tengok orang yang terdekat no2 ni ada yang perangai macam ni dan ada yang tidak :)

    ReplyDelete
  3. Iye ke.. Abang Sha okay je.. hehehe..

    ReplyDelete