Segmen Bloglist Pertama Blog SalatulZarida

Assalamualaikum dan salam Awal Muharram.

Harini Ammi nak join segmen dari rakan blogger kita ni Zarida Ishak



Jomlah join sama kawan-kawan. 

Bagi yang berminat nak join click je pada banner tu ye and you will be directed to her blog.

24 comments:

  1. Singgah...

    https://webayas.blogspot.com/2020/08/segmen-bloglist-pertama-blog.html

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. Good one Ammi.. at least dpt meramaikan sahabat blogger. Zmn muda mudi dulu I rajin join..

    Salam Maal Hijrah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu masa ammi muda sibuk banget di ofis. Dah tua baru dpt ofis yg chill2

      Delete
  3. salam ma'al hijrah. good luck ammi

    ReplyDelete
  4. Good Luck Ammi..shida pn nk join juga :)

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen ammi, moga sukses😁

    ReplyDelete
  6. goodluck..saya join jugaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq.. Yeyyy jom kita ramai support kengkawan

      Delete
  7. dsys

    https://belogsjm.blogspot.com/2020/08/segmen-bloglist-pertama-blog.html

    ReplyDelete
  8. Cik TK singgah dari segmen yang sama!!! Good luck ya!!

    https://tetikusmerah.blogspot.com/2020/08/segmen-bloglist-pertama-blog.html

    ReplyDelete
  9. Hai, saya telah update blog peserta di senarai blog list. Terima kasih kerana sudi join segmene pertama blog salatulzarida. Maaf kerana lewat mengeluarkan senarai blog.
    https://salatulzarida.blogspot.com/2020/09/senarai-blog-september-oktober-dan.html

    ReplyDelete
  10. all the best :) saya blogwalking ^^

    ReplyDelete
  11. Saya seorang blogger baru, saya ingin memberikan maklumat pada waktu wabak seperti ini kita diharapkan dapat bekerja dari rumah.
    Berdasarkan pengalaman baru-baru ini, saya menggunakan aplikasi Zoom untuk terus berhubung dengan rakan, saudara, keluarga dan pensyarah.
    Anda boleh memuat Download Zoom Free and about version Zoom

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan..singah pagi..ade contest baru tak..nk join

    ReplyDelete