Segmen 10 Blogger Terpantas by Misya

Disebabkan harini ammi kena datang kerja paksa rela..patutnya tengah bersantai-santai sarapan kat rumah kot, jadi BW tadi nampak Misya ada host segmen ni.. Gatallah pulak tangan nak join.


Syaratnya no. 1 - 3 tu mudah je. Korang boleh click kat banner ammi kat atas ni nanti dia akan bawak korang terus ke page misya.


Syarat ke-4, kita kena nyatakan apa yang berkaitan tentang diri anda yang berkaitan dengan angka 10.

So, sebagai jawapan kepada syarat ke-4
  • 12.10 adalah hari kelahiran suami ammi
  • 10 adalah bilangan adik beradik suami ammi (yang seibu dan sebapa)
  • Bulan 10 (Oktober) adalah bulan di mana ammi kehilangan sahabat baik pada tanggal 10.10.2019 dan juga kehilangan artis antara yang paling ammi suka arwah Saleem pada 14.10.2018.
  • Bulan 10 (15.10) adalah hari lahir papa rock kesayangan ammi, Uncle Ramli Sarip.
  • Dan berlakunya PKPB bagi kawasan-kawasan Lembah Klang bermula dari 14.10.2020 - 27.10.2020 yang mana sekarang ni kami mendapat arahan untuk tidak langsung ke pejabat.Eh terbanyak pulak...

12 comments:

  1. wah. byk kisah nombor 10 tu.
    hu hu hu aida pun peminat arwah saleem. suara dia memang lom ada ganti...

    good luck, aida pun baru join.
    memeriahkan segmen Misya :)

    ReplyDelete
  2. Aiks... bkn ke ada arahan semua pekerja awam dan swasta mst WFH ke skrg? nnt rakamlah gambar masa pkpb di sana ye... mcm biasa ke.. lengang ke... kami kt kuching ni mcm biasa je skrg.. cuma dgn norma baharu je la

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen Ammi. Angka 10 ada cerita disebaliknya.

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen amie..lama dh SA x join apa2 segment..x cukup masa

    ReplyDelete
  5. Cerita menarik untuk nombor 10, the month of 10, filled with pumpkins :)

    ReplyDelete
  6. Congrats sebab jadi yang terpantas join segmen ini! Nanti sis review ya. TQ for joining. :) http://www.aimisyahirah.com/2020/11/senarai-peserta-pemenang-segmen-10.html

    ReplyDelete
  7. jalan-jalan dari segmen yang sama (^_^)

    https://www.mialiana.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    ReplyDelete