Thank you Dana!

Hari Rabu lepas masa nak gi kerja ammi tengok kat post box ada bungkusan untuk ammi. Wahhhhh excited.  Lupa pulak yang ada seseorang tu mintak alamat ammi haritu.

Bila bukak tengok extender tu je dah tau...ini mesti kerja si Dana.  Thank you Dana sebab bagi hadiah ni.  Appreciate it so much.  


Sama-sama kasih sebab Dana pun rajin je singgah dan tinggalkan jejak kat blog ammi yang sendu ni.



Haritu ammi ada sebut pasal extender butterfly tu cantik... 


Dana bagi tasbih juga... 

Selalu membebel je kat rumah jarang nak berzikir... Insyaallah ammi kurangkan bebel lebihkan berzikir.

Terima kasih sangat-sangat ye Dana..


9 comments:

  1. Sama2 ammi, moga persahabatan kita berkekalan

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah
    Rezeki.
    semoga lumayan rezeki Dana

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..tahniah kak. Sy pun dapat juga hadiah kak dana bagi. Semoga murah rezeki kak Dana. Aaminnn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah fiza..ramai yg dapat. semoga bertambah rezeki Norhidana

      Delete
  4. Alhamdulillah.Rezeki persahabatan maya. Moga ukhuwah tambah erat sesama blogger.

    ReplyDelete
  5. Tahniah ammi.. cantiknsgt mask extender tu

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. Tahniah Ammi.. sha pun dapat juga.. cantik hasil tangan dana nie..

    ReplyDelete