Saya kembali

Assalamualaikum..

Agak lama juga ammi tak bersiaran.  Blogwalking pun tak juga.

Sangat busy dengan persiapan pindah office.  Nak buat macam-macam arrangement dengan mover, installer, terminate itu ini, apply itu ini..macam-macamlah.


Orang datang untuk dismantle tables di office lama.


Antara barang-barang.  Masa ni belum habis packing lagi.

Alhamdulillah last Friday (20.11.2020) selamat dah kami berpindah office.  Semua berjalan dengan lancar.

Masih ada sana sini yang perlu di touch up.  Plastic wrapper dekat files byk yang ammi belum buka.  Pelan-pelan kayuh.  Ginilah kalau office berdua je.  Kalau tak kita berdua yang buat sapa lagi nak buat?



14 comments:

  1. menarik betul opis akak nih, berdua je... urusan hantar surat ke apa semua akak buat ke ada opisboy tolong kak?
    terasa penatnya mengemas barang

    ReplyDelete
    Replies
    1. ammi ada appoint despatch luar utk buat kerja-kerja ni..kira mcm outsourcela

      Delete
  2. Tahniah! Office berwajah baru. Tentu seronok touch up sana, touch up sini.
    Ada masa lapang boleh kembali berblogging.

    ReplyDelete
  3. Adoi.. pindah ini memang busy dan memenatkan..
    Chayook.. chayook Ammi..

    ReplyDelete
  4. Semoga dipermudahkan urusan 😉

    ReplyDelete
  5. Paling tak suka pindah-pindah... Malas nak pack & unpack barang huhu..

    ReplyDelete
  6. semakin cantik dan kemas lah offie ammie nnt :)

    ReplyDelete
  7. Office berdua? wah..best giler..Amie ngan boss aje la kan?

    ReplyDelete
  8. selamat berkemas!!!..bila dgr bab pindah je dah penat dah. take ur time.

    ReplyDelete
  9. bila pindah opis mmg bz..bz ngemas packing brg lps tu kena ngemas brg tmpt baru...

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah selesai berpindah..memang penat tu..pindah rumah pun penat..pindah ofis tak kuran penatnya...huhu

    ReplyDelete
  11. aduh. pindah randah ni memang memenatkan.
    boleh imagine.
    pindah badan pun letih.
    apatah lagi pindah satu ofis, kan.
    bertabahlah...

    ReplyDelete