Happy 12th Birthday Kyra!

Yeayyy..dah boleh buat IC.

21.12.2020 genaplah usia anak dara ammi ni 12 tahun.

Baru 12 tahun??? Yeeee nampak je tinggi melangut, tp masih berfikiran kanak-kanak lagi anak ammi ni.  Tu yang kadang-kadang sambil jalan sambil melompat, boleh lagi main kejar-kejar dengan adik-adik.  

Potong cake ni tak dirancang pun sebab potong a day earlier.  Kebetulan ammi dan adik ipar ammi share2 beli barang jamu adik bradik makan.  Buat kat rumah adiklah..kalau buat kat rumah ammi...celah mana ntah nak berhimpit.

Tengok-tengok ada Nora bawak kek..apa lagi.  Kita nyanyilah lagu happy birthday.





Antara yang hadir dari kiri..
Nadia (menantu kak ngah), Kak Ngah, Kak Chik dari Somban, Nora (dari Melaka), Umi (dari Ampang nak balik ke Melaka sbb dapat work from home).

Yang bawah tu anak tuan rumah..


Ek eh....enterprem nampak abam polis kat belakang tu.


Potonglah skali dengan along. Birthday along 8.12.  Along celebrate belated, kyra celebrate advance.  Boleh jeeeee.

Semoga beroleh kejayaan dunia dan akhirat.  Semoga ditempatkan disekolah berasrama yang dipohon.  Semoga terhindar dari pengaruh-pengaruh yang negatif.






7 comments:

  1. Happy birthday Kyra!
    Comey lotey dia :)

    ReplyDelete
  2. happy birthday kyra..hah thn dpn dh sekolah menengah

    ReplyDelete
  3. Hey dear! Loved your post and allready followed your blog, i want invite you to visit and follow my blog back <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Happy belated birthday kyra!!!

    ReplyDelete