Beronok-ronok mereka

Masa Ammi sorang-sorang je balik Seremban tanpa suami dan anak-anak...ammi terpikir apalah agaknya abah masak on Saturday. Abah memang selalu masuk dapur especially weekdays..tapi weekend dapur itu bertukar tangan.

Patutlah abah tak heboh tanya..nak masak apa..rupanya abah ada plan lain.


Beronok-ronok makan nasi arab ye.  

Ini memang kedai nasi arab favourite adik beradik Abah.  Saba Restaurant kat Dataran Jelatek.

Ammi rasa yang paling gembira dapat makan nasi arab confirm budak baju merah dihujung sana.  Pastu confirm dia kecek air teh pudina kat depan abah tu.


Memang penggemar nasi arab dia ni...


Cari gambar dia... eh sama pulak post dia.  Tempat sama, posisi sama..rupa pun lebih kurang.  Cuma baju je berbeza.

Malam masa bervideo call..bukan main happy lagi dorang sebab dapat chance makan maggi.  

3 comments:

  1. memang sedap kedai saba tu ammi, memang layan la depa anak beranak ya

    ReplyDelete
  2. alamak ammi sebut maggi terus rasa sedapnya maggi...maggi mmg pilihan kan...nasi arab memang SA x berapa suka..tapi boleh la makan kalau takde pilihan

    ReplyDelete